نسخه چاپي
ارسال به ديگران
در ديدار معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی عنوان شد:
ايجاد واحدهای کارگاهی آماده برای کسب و کارهای کوچک و متوسط با اولویت واگذاری به شرکتهای دانش بنیان و افراد صاحب فني که قدرت تأمین فضای کافی برای کسب و کار خود را ندارند/ میتوان با حمایت از صنایع کوچک و متوسط، کشور را به خودکفایی در بسياري از حوزههای صنعتی و تولیدی رساند
علي رسوليان روز سهشنبه در ديدار با نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد گفت: سال گذشته يك هزار و ۴۰۰ کارگاه كوچك توليدي در كشور ايجاد شد و امسال هم احداث بالغ بر يك هزار و 500 واحد کارگاهي براي استقرار صاحبان ايده و فن که از نظر مالی نمیتوانند فضای مناسبی را برای کسب و کار خود ایجاد کنند، هدف گذاري شده است.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: ايجاد واحدهای کارگاهی آماده برای کسب و کارهای کوچک و متوسط با اولویت واگذاری به شرکتهای دانش بنیان و افراد صاحب فني که قدرت تأمین فضای کافی برای کسب و کار خود را ندارند، در شهرکها و نواحی صنعتی كشور در دستور كار است.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، علي رسوليان روز سهشنبه با بيان اين مطلب در ديدار با نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد افزود: سال گذشته يك هزار و ۴۰۰ کارگاه كوچك توليدي در كشور ايجاد شد و امسال هم احداث بالغ بر يك هزار و 500 واحد کارگاهي براي استقرار صاحبان ايده و فن که از نظر مالی نمیتوانند فضای مناسبی را برای کسب و کار خود ایجاد کنند، هدف گذاري شده است.
وي در ادامه به برنامه ملي بازفعال سازي واحدهاي توليدي غيرفعال در كشور اشاره و اضافه کرد: در سال گذشته بيش از ۱۲ هزار واحد تولیدی راکد در کشور شناسایی شده است که از این تعداد، ۲ هزار و ۶۷ واحد به چرخه توليد بازگشت و برای ۴۰ هزار نفر فرصت شغلي تثبيت يا ايجاد شد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: بیشتر مشکل این واحدهای صنعتی راکد، نبود نقدینگی و سرمایه در گردش کافی برای ادامه فعالیت بوده است که با جایگزین کردن یک سرمایه گذار جدید و یا مشارکت سرمایه گذار دیگر، دوباره به چرخه تولید بازگردانده شدند.
رسوليان يادآور شد: در خراسان شمالي نيز سال گذشته 10 واحد توليدي راكد مستقر در شهركها و نواحي صنعتي اين استان با ميزان سرمايه گذاري 45 ميليارد ريال احياء شد كه اشتغال 116 نفر را درپي داشته است.
وي همچنين از بازگشت 3 واحد توليدي راكد خارج شهركها و نواحي صنعتي خراسان شمالي به مدار توليد خبر داد.
ضرورت حمایت از واحدهای صنعتی و توليدي كوچك و متوسط
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی نيز در اين ديدار بر ضرورت حمایت از واحدهای صنعتی و توليدي كوچك و متوسط اين استان تأكيد كرد و گفت: هرچه واحدهای صنعتی خراسان شمالي بتوانند با ظرفیت بیشتری فعالیت کنند و واحد صنعتی خود را گسترش دهند، نرخ بیکاری در استان کاهش پیدا میکند.
حجتالاسلام والمسلمين رضا نوری به وضعیت کارگران واحدهای صنعتی نيز اشاره كرد و افزود: با توجه به افزایش حقوق و دستمزد کارگران در سال جاری، بسیاری از واحدهای صنعتی نسبت به تعدیل نیرو اقدام نمودهاند که باید در این خصوص تدبیری انديشيده شود تا نرخ بیکاری در استان افزایش پیدا نکند.
وي اضافه كرد: حمایت از جامعه کارگری یکی از مهمترين انتظارات مردم و مسئولان از متوليان بخش صنعت، معدن و تجارت است، بهطوری که باید استفاده از ظرفیتها، توانمندیها و دانش جوانان همواره مد نظر مسئولان قرار گیرد و از جوانان کوشا و خلاق حمایت شود.
امام جمعه بجنورد همچنين درخصوص سیاست هدفمند سازی یارانهها در كشور خاطرنشان كرد: باید با مردم بهصورت شفاف و روشن سخن گفته شود تا آنها در جریان مسائل و مشکلات کشور قرار گیرند.
نوري به طرح درج قيمت توليد كننده بهعنوان یکی از راهکارهای شفاف سازی قيمت گذاري محصولات اشاره كرد و ادامه داد: باید تمامي اعضاي دولت، نمایندگان مجلس شوراي اسلامي و ائمه جمعه و جماعات در سطح کشور به این مسأله ورود کنند و موضوعات را شفاف سازی نمايند.
وی اظهار داشت: تحریمها بر وضعیت اقتصادی کشور تأثیر زیادی گذاشته است، اما میتوان با حمایت از صنایع کوچک و متوسط، کشور را به خودکفایی در بسياري از حوزههای صنعتی و تولیدی رساند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ايران در سفر امروز خود به استان خراسان شمالي از شهرک صنعتی اسفراین بازدید و عمليات اجرايي احداث 3 پروژه عمراني زيرساختي و 4 واحد كارگاهي در شهرك صنعتي اسفراين آغاز خواهد شد.
تاريخ: 1401/03/17 | ساعت: ١١:٠٠ | شناسه: ١٧٧٨٤ | تعداد نمايش: 193