نسخه چاپي
ارسال به ديگران
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در جمع فعالان اقتصادي شهرستانهاي گرمسار و آرادان عنوان كرد:
سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت، حكمراني شايسته بخش صنعت است/ در هر کشوري که توسعه توليد و تجارت رقم خورده، بخش خصوصی، کار اصلی را برعهده داشته و دولت نقش نظارتي را بهخوبي ایفا کرده است/ به علت محدوديت زمين در تهران و البرز، حرکت استقرار صنایع به سمت استان سمنان است/ افزوده شدن 8 هزار هکتار اراضی جديد به شهركها و نواحی صنعتی استانها
علی رسولیان روز یکشنبه در آيين گراميداشت روز صنعت و معدن و تجلیل از واحدهای صنعتی و معدنی نمونه شهرستانهاي گرمسار و آرادان استان سمنان در فرهنگسرای خورشید تابان گرمسار با اشاره به دغدغه دولت سیزدهم برای توسعه صنعتی، توليد و ایجاد اشتغال در کشور گفت: سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت، حكمراني شايسته بخش صنعت است كه در اين راستا، چهار وظيفه اولويت گذاري، هدایت، حمایت و نظارت را مبنای کار خود قرار داده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزوده شدن هشت هزار هکتار اراضی جديد به شهركها و نواحی صنعتی استانها با حمایت مسئولان دستگاههاي اجرايي کشور در سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، علی رسولیان روز یکشنبه در آيين گراميداشت روز صنعت و معدن و تجلیل از واحدهای صنعتی و معدنی نمونه شهرستانهاي گرمسار و آرادان استان سمنان در فرهنگسرای خورشید تابان گرمسار با اشاره به دغدغه دولت سیزدهم برای توسعه صنعتی، توليد و ایجاد اشتغال در کشور گفت: سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت، حكمراني شايسته بخش صنعت است كه در اين راستا، چهار وظيفه اولويت گذاري، هدایت، حمایت و نظارت را مبنای کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه اولویت گذاري باید بر اساس اقليم جغرافیایي، ظرفیتها و زیرساختهای حاکم بر هر منطقه باشد، افزود: حمایت گری وظیفه دولت است که باید امکانات را به منظور توسعه کلان فراهم کند.
رئیس هیأت مدیره و مديرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به اهمیت بخش نظارت در حكمراني صنعتي اشاره و تأكيد كرد: دولت باید از مداخله بیش از حد در بخش صنعت خودداری کند، چرا که مداخله بیشتر توسط دولت، توسعه صنعتی را با مشکل مواجه میکند.
رسوليان ادامه داد: در هر کشوري که توسعه توليد و تجارت رقم خورده، بخش خصوصی، کار اصلی را برعهده داشته و دولت نقش نظارتي را بهخوبي ایفا کرده است. بنابراین سیاست دولت سیزدهم نیز هدایت گری، حمایت و نظارت برای توسعه صنعتی کشور است.
وی با اشاره به شکوفایی تولید محصولات ساخت داخل اضافه كرد: در حال حاضر فعالان بخش خصوصی، محصولاتی را تولید میکنند که قابل باور نیست و شرکتهای دانش بنیان نيز بهسرعت درحال رشد هستند که طبق آمارها، یک هزار و ۶۰۰ نیاز فناورانه شناسایی و ۱۲۳ محصول و قطعه جدید در شهرکها و نواحی صنعتی کشور تولید شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به تلاشهای صورت گرفته برای توسعه شهرکها و نواحي صنعتی اشاره کرد و اظهار داشت: در سال 13۹۹ تنها پنج هزار و ۷۰۰ هکتار اراضی در شهرکها و نواحی صنعتی به فعالان اقتصادی واگذار و یک هزار و ۶۰۰ هکتار زمین به شهرکها و نواحی صنعتی اضافه شده بود.
رسوليان يادآور شد: اما سال گذشته، با حمایت مسئولان دستگاههاي اجرايي ذيربط، بالغ بر هشت هزار هکتار به مساحت اراضی در اختيار شهرکها و نواحی صنعتی کشور افزوده شد.
وي با اشاره به برنامه توسعه اراضی صنعتي در شهرستانهاي گرمسار و آرادان گفت: در این مناطق، توسعه ۴۰۰ هکتاري شهركها و نواحي صنعتي را در دست اجرا داریم تا شرایط را برای فعالیتهاي اقتصادی بيشتر فراهم کنیم.
رئیس هیأت مدیره و مديرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: در تهران و البرز به دلیل محدودیت زمین، با مشکلات فراوانی در واگذاری اراضي به متقاضيان روبهرو هستیم که به همین علت، حرکت استقرار صنایع به سمت استان سمنان است و باید زیرساختها در این استان بيش از پيش مهيا شود.
رسولیان با تأكيد بر اينكه كمبود آب يك مسأله جدي در حال و آينده است، اضافه كرد: با اجراي برنامههاي سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران مبني بر استفاده از پساب شهري برای صنایع، در حال حاضر تأمين آب پايدار و بهرهوری آب در واحدهای صنعتی افزایش یافته است.
وي ادامه داد: در اين راستا با كمك وزارت نيرو ۲۰۰ نقطه صنعتی کشور را شناسایی کردهایم که میتوانند از پساب شهری براي فعاليتهاي توليدي خود بهخوبي استفاده کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، حمایت از صنایع کوچک و متوسط را یکی دیگر از اولویتها و وظایف سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران عنوان كرد و اظهار داشت: ۵۸۰ طرح صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی شهرستانهاي گرمسار و آرادان در دست اجراست، كه براي تكميل و بهره برداري طرحهاي با پيشرفت فيزيكي بالا، حمايتهاي لازم صورت ميگيرد.
رسولیان بیان کرد: احداث واحدهای کارگاهی كوچك نيز از دیگر برنامههای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران براي استقرار شركتهاي دانش بنيان و صنوف توليدي است،كه در اين راستا، هر واحد کارگاهی، خود برای حدود ۹ نفر اشتغال ایجاد میکند.
وي به احیاء واحدهای صنعتی راکد که مورد توجه مقام معظم رهبری و جزو اولویتهای دولت سيزدهم بوده است نيز اشاره كرد و گفت: یک هزار و ۵۷۵ واحد صنعتی راکد در دولت سیزدهم احیاء و ۳۰ درصد از این واحدها توسط افراد توانمند حوزه صنعت با سرمایه گذاری جدید از رکود خارج شده است.
۴٠ واحد تولیدی راکد استان سمنان در دولت سیزدهم فعال شد
استاندار سمنان نيز در اين مراسم گفت: بالغ بر ۴۰ واحد صددرصد راکد اين استان با اقدامات صورت گرفته در این دولت به چرخه تولید بازگشت و زمینه ارتقاء صنعت، تولید و فرصتهای شغلی در سمنان را فراهم کرد.
سید محمد رضا هاشمی با بيان اينكه سمنان به معنای واقعی یک استان صنعتی است، افزود: شهرستانهای گرمسار و آرادان نیز همچون سایر شهرستانها، در بخش صنعت استان سهم و نقش مطلوبی دارند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۵۰ واحد معدنی در حوزه استان سمنان فعال است، اضافه كرد: صنعتگران، فرماندهان خط مقدم مبارزه با جنگ اقتصادی هستند و همه ما مکلف به حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی هستيم.
استاندار سمنان ادامه داد: باید در مسیر تحقق شعار سال، بهترین تلاش و کوشش خود را بهکار بگیریم.
هاشمي يادآور شد: در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۱۴.۴ درصد تسهیلات طرح رونق توليد کشور در اختیار واحدهای صنعتی استان سمنان قرار گرفت و از زمان حضور در اين استان نيز اجازه تعطیلی هیچ واحد تولیدی را ندادهام و همچنان در این مسیر گام برخواهم داشت.
وي تصريح كرد: به دنبال ارتقاء و تقویت واحدهای تولیدی کم آب بر در استان سمنان هستیم و در جهت حمایت از واحدهای صنعتی و تأمین آب بخش صنعت، اقدامات لازم در دستور کار است.
استاندار سمنان تأكيد کرد: همان گونه که بانکهای عامل در راستای تقویت واحدهای صنعتی در خدمت تولید و صنعت استان هستند، این تعامل دوسویه باشد و این ارتباط از سوی واحدهای تولیدی نیز تقویت شود.
با مدیرانی که سنگ جلوي پای سرمایه گذاران میگذارند، برخورد شود
در بخش ديگر اين مراسم، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مسئولان ارشد اقتصادی استان سمنان باید با مدیرانی که سنگ جلوي پای سرمایه گذاران میگذارند، برخورد کنند.
اردشیر مطهری با تقدیر از فعالیت صنعتگران، معدنكاران و اصناف گرمسار و آرادان افزود: باید قدر فعالان اقتصادی كه بخش اعظمی از گرههای اقتصادی جامعه را با سرمایه گذاري خود حل و فصل میکنند، بيشتر بدانيم.
وي با بیان اینکه دولت سيزدهم، دولتی خدمتگزار است و با گذر چند ماه نباید انتظار داشته باشیم که گرههای موجود را باز کنند، اضافه كرد: در حال حاضر کشور در مرحله جراحی اقتصادی قرار دارد تا وضعیت را به حالت ثبات برساند.
عضو كميسيون اجتماعي مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید سعی کنیم در خواستهها و مطالبات خود، واقع بین باشیم و به دولت فرصت منطقی بدهیم تا به مرور گره کور مشکلات اقتصادی را باز کند.
مطهري تصريح كرد: همچنين باید به وزارت صنعت، معدن و تجارت فرصت داده شود تا مأموریتهای خود را به سرانجام برساند و اقدامات خود را عملیاتی کند، سپس به فکر توسعه باشیم.
وی همچنين با تقدیر از استاندار و مسئولان اقتصادي استان سمنان در حمايت از بخش صنعت و رفع موانع توليد، از مسئولان ارشد اين استان خواست با مدیران و بانكهايي که با صنعتگران همراهي ندارند و سنگ جلوي پای سرمایه گذاران میگذارند، برخورد کنند.
در آيين گراميداشت روز صنعت و معدن كه با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مديرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، استاندار، مديركل صنعت، معدن و تجارت، مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي و جمعي از مديران دستگاههاي اجرايي استان سمنان و فعالان اقتصادي در فرهنگسرای خورشید تابان گرمسار برگزار شد، از ۲۹ واحد صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی گرمسار، آرادان، ایوانکی، جنت آباد و نواحی صنعتی حاجی آباد و فجر و همچنین ۲ واحد معدنی در شهرستانهای گرمسار و آرادان تجلیل شد.
تاريخ: 1401/04/12 | ساعت: ١٣:٣٠ | شناسه: ١٨٣١٤ | تعداد نمايش: 167