نسخه چاپي
ارسال به ديگران
عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اعلام کرد:
راه اندازی مجدد 819 واحد صنعتی از ابتدای سال 1399/ احیاء و تثبیت بيش از 14 هزار و 500 فرصت شغلی در واحدهای صنعتی سراسر کشور
اصغر مصاحب تصريح افزود: راه اندازی مجدد واحدهای صنعتي غیرفعال از طریق واگذاری به سرمایه گذار جدید، تأمین مالی، اخذ شریک سرمایه گذار، تأمین مواد اولیه، اجاره به شرط تملیک، حل مشکلات اختلاف شرکاء و ... انجام شده است.
عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از احیاء و راه اندازی مجدد 819 واحد صنعتی از ابتدای سال 1399 تا کنون در شهرکها و نواحی صنعتی کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، اصغر مصاحب با بيان اين مطلب در گفتوگو با "شاتا" اظهار داشت: با راه اندازی مجدد این واحدها، برای 14 هزار و 458 نفر اشتغال ایجاد و یا تثبیت شغل شده است.
وی افزود: هم اکنون در شهرکها و نواحی صنعتی کشور حدود ۴۶ هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط مستقر هستند که حدود ۹۸۰۰ مورد از آنها غیرفعال و راکد میباشند، كه در سال جاري در مرحله نخست احیاء ۱۵۰۰ واحد صنعتی و در برنامهریزی جدید، راه اندازی مجدد 2000 واحد در سراسر کشور در دستور کار قرار گرفته است.
عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: با بازگشت 819 واحد صنعتی به چرخه تولید از ابتدای امسال، 55 درصد از برنامه تدوین شده برای احیاء صنایع کوچک و متوسط در سال 1399 عملیاتی شده است.
مصاحب ادامه داد: با توجه به برنامهریزی احیاء ۲۷ هزار شغل در واحدهای صنعتی راکد، آمار تحقق یافته اشتغال در واحدهای احیاء شده بیش از 54 درصد از مجموع اشتغال مورد نظر از محل این برنامه است.
وي بيان كرد: استان تهران با 84 واحد، استان مازندران با 62 واحد و استانهای اصفهان و قم با احیاء 61 واحد صنعتی به ترتیب بیشترین تعداد راه اندازی مجدد واحدهای صنعتی را از ابتدای امسال به خود اختصاص دادهاند.
عضو هيأت مديره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: سرانه اشتغال هر واحد صنعتی که مجدداً راه اندازی شده، بهطور متوسط 18 نفر است و سرمایه گذاری انجام شده برای احیاء این واحدها بیش از 2 هزار و 675 میلیارد تومان با سرانه سرمایه گذاری حدود 3 میلیارد و 300 میلیون تومان است.
مصاحب تصريح افزود: راه اندازی مجدد واحدهای صنعتي غیرفعال از طریق واگذاری به سرمایه گذار جدید، تأمین مالی، اخذ شریک سرمایه گذار، تأمین مواد اولیه، اجاره به شرط تملیک، حل مشکلات اختلاف شرکاء و ... انجام شده است.
وي تصريح كرد: تجربه سالهای گذشته در راه اندازی مجدد واحدهای غیرفعال نشان میدهد که در 6 ماهه دوم سال عملکرد بهتری در این حوزه اتفاق میافتد و امیدواریم این روند در سال 1399 نیز با تمهیدات اتخاذ شده و همکاری دستگاههای مرتبط بیش از پیش محقق شود.
تاريخ: 1399/08/12 | ساعت: ١٢:١٤ | شناسه: ١٢٢١٧ | تعداد نمايش: 284